496 випускникам УжНУ вручили дипломи з відзнакою

            У вівторок, 4 червня, керівник краю Олександр Ледида оглянув відремонтоване приміщення колишнього економічного факультету Ужгородського національного університету та виконав приємну місію – вручив випускникам дипломи з відзнакою.

             Відтепер у приміщенні, де колись навчалися студенти-економісти,  розташовано історичний факультет та ректорат УжНУ. Відтак, зараз у будівлі проводять капітальний ремонт як ззовні, так і зсередини – вже зараз роботи на завершальній стадії.

Окрім цього, на факультеті облаштують три музеї: музей історії університету, археологічний музей та музей стародруків, якими опікуватимуться студенти-історики та викладачі. До цього унікальні експонати зберігались у підвальних приміщеннях вишу.

– Для того, щоб забезпечити європейський рівень освіти, потрібно створити відповідні умови. Сьогодні реформування системи освіти – серед завдань, котрі ставить перед нами Президент України,  – наголосив Олександр Ледида. –  Ми бачимо як за короткий час приведено до ладу та відремонтовано великі приміщення, котрі в подальшому будуть використовувати ефективно та на повну потужність. Чудова ідея з облаштуванням музеїв – де студенти-історики на практиці зможуть застосовувати свої знання.

             Також цього дня було вручено дипломи з відзнакою випускникам Ужгородського національного університету.

– Сьогодні дипломи отримують найкращі. Ті, котрі в майбутньому, переконаний, будуть будувати наше Закарпаття, нашу країну. Вітаю всіх, Ви достойні студенти, ми Вами пишаємося, – звернувся до присутніх ректор УжНУ Федір Ващук.


З нагоди свята, Олександр Ледида вручив керівникові університету сертифікат на облаштування кабінету фізики.

 

ужну5 ужну4

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *