Псевдоатовець спровокував міжнародний скандал на Закарпатті (документ)

На Великоберезнянщині відбулося чергове “шоу” за участі колишнього працівника СБУ Владислава Каменци, якого неодноразово викривали у різноманітних оборудках. Останній протягом досить тривалого часу видавав себе за учасника АТО та помічника народного депутата України, задля дестабілізації обстановки на території Ужанського національного парку, адже контроль над цією установою може надати кримінальним елементам можливість переміщення через україно-словацький кордон до ЄС нелегальних мігрантів, цигарок та наркотиків.

Витяг з презентації книги про Майдан, яку видав Український інститут національної пам’яті. Каменца представлений, як учасник україно-російської війни.

Учасники бойових дій  викрили псевдоатовця Владислава Каменцу, який привселюдно визнав, що не був учасником АТО.

http://

Національна поліція України відібрала “ліве” посвідчення помічника народного депутата України.

Посвідчення видане одіозним Іллею Кива

Владислав мов побитий пес зник з горизонту, але не полишив своїх нечесних намірів.

 

Керманич закарпатських атовців Вячеслав Харченко дає “копняку” псевдоатошнику Владиславу Каменці

Кілька разів намагався втягнути у свої брудні ігри громадських активістів, розповідаючи байки про сотні метрів зрубаної ділової сировини на території Ужанського нацпарку. Підключив до “роботи” по дестабілізації депутата-лісоруба Великоберезнянської райради від партії ЄЦ Юрія Семйона.

Юрій Семйон

Всі виїзди до лісу завершувалися тим, що Каменца приводив журналістів та активістів на землі, які належать до території сільських рад, зокрема Стужицької, де селяни заготовляють дрова для обігріву взимку. На камеру псевдоатошник говорив, що це столітні праліси і вимагав притягнення до відповідальності керівництва Ужанського НПП. Поліція змушена була відкривати провадження, але виявлялося, що рубка здійснюється за межами території нацпарку.

 

Останнім “подвигом” людей з кримінальним минулим було використання “втемну”  представників проекту  «Лісова варта», який  втілює Всесвітній фонд природи (WWF) в Україні. Подія, яка мала місце 21.04.2018 року близько 2000 год.  в околицях с. Стужиця, за участі представників «Лісової варти» і розрекламована неправда псевдоактивістом Каменцою В. про побиття німецьких журналістів на території Ужанського НПП не просто підтверджує намагання Каменци Владислава втягнути у свій особистий конфлікт з місцевим населенням та ввести в оману природоохоронні організації, але і створює соціальну напругу серед місцевих громад, які реагують на псевдоатошника, немов бик на червону ганчірку. Слава Богу, що у громадян Стужиці вистачило терпіння не піддатися на провокацію, ніхто з іноземних громадян та представників “Лісової варти” не постраждав.

Ужанський національний природний парк розповсюдив з цього приводу заяву наступного змісту.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *