Ужгородську міськраду візьмуть у облогу

Акцію “Дістало!” з пікетування Ужгородської міськради, яка відбудеться у понеділок 1 грудня о 12.00 вирішив підтримати ряд закарпатських організацій : Люстраційна комісія закарпатської області, МУЗА (Майбутнє українського Закарпаття), Кредитний Майдан, представники ГРОЗИ (громада Закарпаття), СНК (Сила народного контролю) та УПА (Українська партія).

дістало

 

Основні вимоги протестувальників:

1. Заборона відчуження земельних ділянок та майна ужгородської громади до кінця каденції Ужгородської міськради та міського голови.

2. Скасування всіх рішень пленарного засідання Ужгородської міськради від 20 листопада 2014 р., проекти яких не були зазделегідь оприлюдненені відповідно до законів України “Про місцеве самоврядування” та “Доступ до публічної інформації”, зокрема, про обрання секретаря, заступників та керуючого справами Ужгородського міськвиконкому та персонального складу виконкому.

3. Повна перевірка діяльності Ужгородської міськради з земельних питань та відчуження майна за період з листопада 2010 року.

4. Пропозиція про скасування грабіжницьких тарифів на вивіз сміття  ТОВ АВЕ.  Приведення тарифів на водоопостачання, водовідведення та проїзду у маршрутках до обрунтованого рівня.

5. Відставка Ужгородського міського голови Віктора Погорєлова та саморозпуск Ужгородської міськради.

6. У випадку невиконання до 02.12.214 р. пункту 5 у частині саморозпуску Ужгородської міськради, відповідно до п.4 ст.78 Закону України “Про місцеве самоврядування”  голові Закарпатської ОДА Василю Губалю ініціювати перед Верховною Радою України розпуск Ужгородської міськради.

7. У разі розпуску Ужгородській міській раді, повноваження якої продовжують діяти до обрання нового складу відповідної ради, обмежити свою діяльність  питанням прийняттям бюджету на 2015 р.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *