Закарпатські голови РДА не писатимуть заяви на звільнення

голубкаПро це вони заявили київському чиновнику.

У суботу, 4 жовтня, в Ужгороді відбулося довгоочікуване, однак уже далеко не перше офіційне представлення новопризначеного голови Закарпатської ОДА Василя Губаля. Для цього до регіону прилетів заступник голови Апарату Президента України Ігор Гринів.

Саме він у присутності понад сотні закарпатських депутатів, посадовців та силовиків вручив Губалю посвідчення голови ОДА та навіть зробив прогноз, що в майбутньому у нового губернатора буде чимало роботи. Зокрема, після реалізації реформ у сфері місцевого самоврядування. Щоправда, з подібним прогнозом Гринів поспішив, адже реалізовуватимуть цю реформу ще дуже не скоро, а крісло під новим головою ОДА хитається вже зараз – менш ніж через три тижні після початку роботи.

Практично від самого початку своєї губернаторської діяльності Василь Губаль зіштовхнувся з рядом труднощів. Зокрема, із тринадцятьма головами райдержадміністрацій, котрі принципово відмовились писати заяви на звільнення, не дивлячись на всі аргументи та спроби тиску з боку обласного керманича. А також із впертим очільником обласного управління МВС Сергієм Шараничем, який, не дивлячись на всі старання мукачівської Сім’ї, ніяк не покидає крісло головного правоохоронця краю та продовжує ламати плани бандитського угрупування по захопленню повного контролю над Закарпаттям.

Уже певний час він знаходиться в зоні АТО, однак це ніяк не заважає йому тримати оборону і в Закарпатті.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *