Закарпатці взяли участь у чемпіонаті світу з пауерліфтингу у Фінляндії

У місті Вантаа (Фінляндія) пройшов чемпіонат світу з пауерліфтингу з класичного жиму лежачи серед спортсменів усіх вікових груп, в якому змагались 549 атлетів з 35-ти країн.

У складі делегації національної збірної команди України у цих змаганнях взяли участь двоє представників Ужгорода: майстер спорту міжнародного класу Олександр Шляхта і його тренер, старший викладач кафедри фізичного виховання факультету здоров’я та фізичного виховання УжНУ Андрій Федорішко.

У ваговій категорії до 83 кг серед чоловіків, де виступав ужгородський спортсмен, зібрався надзвичайно сильний склад учасників. Олександр при власній вазі 78 кг підняв рекордні для Закарпаття 195 кг і посів шосте місце з-поміж майже 20-ти атлетів, випередивши минулорічних чемпіона та призера чемпіонату світу. З цим результатом він приніс вагомі очки до командної скарбниці України. Перемогу ж з новим світовим рекордом 211,5 кг святкував Юсуке Сузукі з Японії, повідомив Андрій Федорішко, голова Закарпатської обласної федерації пауерліфтингу.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *