Закарпатці вподобали «Студентський смак» від УжНУ

16 травня у селі Оріховиця поблизу Ужгорода відбувся фестиваль варіння бограчу «Студентський смак». Цього року у приготуванні найсмачнішого бограчу брали участь три команди. Дегустували «угорську поливку» ректор УжНУ, доктор технічних наук, професор Федір Ващук,  проректор з науково-педагогічної роботи, доктор медичних наук, професор Юрій Переста, декан ФСН, кандидат політичних наук, професор Юрій Остапець та кандидат історичних наук, доцент Володимир Гиря.

Переможцям вручили цінні призи, а особисто від себе ректор пообіцяв кожній команді по 500 гривень. Продовжили святкування поїданням бограчу, шашликів та іграми у волейбол та футбол.

Ректор УжНУ, доктор технічних наук, професор Федір Ващук ділиться враженнями: «Я теж варю бограч, тому можу дещо оцінити. Студенти повинні бути знайомі із секретами кулінарії. Помітив, що готували окрім бограчу ще і шашлик. Ми отримали не тільки кулінарне, але й моральне задоволення від спілкування зі студентами. Вважаю, що години спілкування та відпочинку є найкращими у студентському житті».

Марія Чаварга, студентка відділення журналістики

Фото Миколи Прохорова, студента ФСН

смак смак2 смак3

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *