Закарпаття в “червоній” зоні карантину, Укрзалізниця зупиняє продаж квитків у регіон

Державна компанія Укрзалізниця повідомила, що з понеділка, 8 березня, вводяться обмеження на посадку та висадку пасажирів у Закарпатській області, яка потрапила в червону зону карантину.
Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо віднесення Закарпатської області до червоної карантинної зони, Укрзалізниця з 8 березня та до кінця дії посиленого карантину призупинить продаж квитків у зазначений регіон, а також обмежить висадку та посадку пасажирів із уже придбаними квитками на дати після 9 березня включно”, – заявили в компанії.

До 8 березня включно всі пасажири зможуть вільно переміщатися по області та залишати її.

Закарпатська область віднесена до «червоної» зони епідемічної небезпеки в зв’язку з погіршенням ситуації із захворюваністю на COVID-19. Посилення карантину почне діяти з понеділка, 8 березня.

На території, де діє червона зона карантину, забороняється:

робота ресторанів і кафе;
робота розважальних закладів;
прийом відвідувачів суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торговельного та побутового обслуговування населення, крім супермаркетів і продовольчих магазинів;
діяльність непродовольчих ринків;
відвідування навчальних закладів незалежно від форми власності, крім закладів дошкільної освіти, спеціальних навчальних закладів та 1−4 класів закладів загальної середньої освіти.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *