Категорії Новини

Закарпатський єпископ у зоні АТО став воїном Христа (ФОТО)

Саме так, у коментарі виданню “Трибуна”, трактує свою нещодавню місію на війну з московськими окупантами єпископ Ужгородський і Закарпатський УПЦ КП Кирило .

Нещодавно Владика доправив бійцям на передову єпархіального джипа придбаного на кошти вірян Виноградівщини. Але цим допомога єпископа не обмежилася, він особисто освячував окопи, укріплення та бойову техніку українських воїнів, подавав снаряди до артилерійських систем.

Також воїн Христа єпископ Кирило особисто “послав”  нелюдям Путіна декілька боєкомплектів, як кару за окупацію української землі.

владика8 владика владика2 владика3 владика4 владика5 владика6 владика7

4 коментаря

Тамара написав:

Ваша Святосте! Беручи до уваги Ваш патріотизм і відданість, служіння Богові та українському народові, хочу сказати, що дане відлучення єпископа Закарпатського Кирила не є обгрунтованим і для мене, як парафіянки, правильним. Я не знаю єпископа, бо проживаю в Івано-Франківську, проте, для мене це є болісним, бо б”є по авторитету нашої Церкви. Адже, як бути із заповіддю: “Не має більшої любові віддати душу свою за друзів своїх” і як в такому разі дивитися на апостола Петра, якому Христос сказав: “Петро, постав меч свій у піхви свої, бо хто за меч береться, від меча загине”. На нас напав ворог, від меча він і загине. Священика теж стосуються ці слова. Слава отцям-патріотам – захисникам України!

Підтримую Владику Закарпатського Кирила, дякую йому за патріотизм і за любов до України. Бажаю щоб побільше в нас було таких єпископів і священників патріотів України

Владику Закарпадського Кирила заборонили у служінні за
фотографування зі зброєю під час перебування в зоні АТО !

Я незгоден з цією забороною !

Бо :
А сам Патріарх Московський Пімен згідно його власних слів:”.. Вторая ошибка – это когда я был вынужден служить в советской армии. Если бы капелланом – то и ладно, а то ж приходилось и оружие в руках держать, а шла Великая отечественная…”
– Одже отец Пімен будучи в сані священика воював зі зброєю у руках і можливо стріляючи з автомата вбив не одного німця і нічого щей став Патріархом Московським !

Про заборону єпископа Закарпадського Кирила ЗА ФОТОГРАФУВАННЯ !

http://cerkva.info/ru/news/patriarkh/6069-zaborona.html

Воспоминаніє Патріарха Пімена

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=404379073062685&set=a.402709433229649.1073741828.100004717875802&type=1&fref=nf&pnref=story

Олекса Довбуш написав:

25 грудня 2014 року Блаженійшим Митрополитом Київським і всієї України Мифодієм Закарпатська єпархія: духовенство, чернецтво і миряни на чолі з преосвященійшим єпискоаом Закарпатським і Ужгородським Кирилом прийняті в лоно Української Автокефальної Православної Церкви.
Так що ти старий маразматік, сталініст і енкаведіст анафемацтвований Філя разом з своїм “голубим” синодом запізнився, пішов на … разом з ПТН ПНХ…

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *