Закарпатські діти труяться горілкою

алкогольВідразу кілька нещасних випадків за участі дітей трапилися в минулі вихідні в краї. І в двох випадках до біди призвели алкогольні напої.

 У неділю ввечері у Виноградівський райвідділ міліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що в лікарню доставили у важкому стані дитину з алкогольним отруєнням. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група.

Як з′ясувалося, 3-річного хлопчика батьки привезли з села Дротинці Виноградівського району. Залишена без нагляду батьками дитина знайшла на столі пляшку з горілкою й випила близько ста грамів… За життя дитини борються лікарі-реаніматологи.

З аналогічним діагнозом: гостра алкогольна інтоксикація в реанімаційне відділення Тячівської ЦРЛ у ніч з неділі на понеділок була доставлена 16-річна жителька тячівського села Новоселиця. Про юну пацієнтку лікарі повідомили в Тячівський райвідділ міліції.

Як довідалися працівники міліції від батьків дівчини, донька повернулася додому з дискотеки п′яною, опісля їй стало зле й батьки повезли її в районну лікарню. За життя підлітка борються лікарі, а обставини справи з′ясовують тячівські правоохоронці.

Ще один нещасний випадок за участі дітей трапився в неділю на Хустщині. «Швидка» доставила в районну лікарню однорічного хлопчика з селаМонастирець Хустського району. Медики діагностували в немовляти термічні опіки живота, ручки й ніжки. Як розповіла мати хлопчика, син випадково перекинув на себе на кухні банку з окропом, зачепивши шнур від кип′ятильника. Маленького потерпілого помістили в реанімацію.

Міліція вкотре застерігає батьків: пильнуйте своїх дітей, аби вберегти їх від лиха!

 

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *