Закарпатська правозахисниця встановила повний список російських підприємств, які працюють в Україні (ДОКУМЕНТ)

Міністерство економічного розвитку та торгівлі України розглянуло запит закарпатської правозахисниці Лариси Ступак  щодо кількості російських фізичних осіб-підприємців та юридичних структур з російською часткою. Цифри виявилися вражаючими: 12 931 юридична особа та 4301 підприємця країни агресора здійснюють підприємницьку діяльність на території України.

Колись я з подивом дізналась, що підприємство, що вивозить Карпатській ліс заснували росіяни, але зареєстрували його в с. Баранинці, Ужгородського району, Закарпатської області.

Тому від імені ГО “СНК-Чоп” запитала у Міністра економічного розвитку і торгівлі України вичерпну інформацію про всіх громадян Росії, хто здійснює свій бізнес на теренах держави Україна, яку вони так не люблять.
Довго і нудно декілька міністерств перекидували одне одному наш запит. Нарешті, через два місяці, список всіх підприємців та підприємств Росії, які зареєстрували свій бізнес в Україні, ми отримали.
На оптичному диску.
Тому, що їх дуже.. дуже.. дуже.. дуже багато.
Цікаво, а в Росії також десятки тисяч українських підприємств, чи лише “Рошен”? – риторично запитує на своїй сторінці у мережі Фейсьук Лариса Ступак.

запит запит2 запит3 запит4 запит5 запит6

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *