Закарпатська обласна філармонія запрошує на музичний вечір з нагоди 50-річного ювілею Олександра Садварія

Вже незабаром літо – пора відпусток, пікніків, подорожей, романтичних і неповторних літніх вечорів. Провести один із них 6 червня разом запрошують Закарпатська обласна філармонія, Олександр Садварій та його друзі.

Цього року заслужений артист України Олександр Садварій святкує свій золотий ювілей − 50-річчя, з нагоди якого запрошує своїх шанувальників на музичний вечір «Молюся Богу, співаю людям».

Олександр Садварій (тенор), соліст-вокаліст Закарпатської обласної філармонії, талановитий співак з чудовими вокальними даними, природна обдарованість та працездатність якого дозволяють виконувати твори різні як за характером, так і за манерою виконання. Музикант працює як в класичному, так і в естрадному жанрах. Сольний репертуар складають твори українських, закарпатських та зарубіжних авторів.

Виконавець неодноразово гідно представляв мистецтво краю на найпрестижніших сценах України (Національний палац культури «Україна»), брав участь у міжнародних мистецьких проектах (Німеччина, Франція). Член журі мистецьких конкурсів та фестивалів.

Здійснює активну концертну діяльність на Закарпатті та за його межами.

Початок о 17:00

Ведучі – Ольга Донецька і Тарас Гамага.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *