Закарпатська міні-красуня відзначилася на київському фестивалі (ФОТО)

краса   Крістіна (8 років) – учениця Закарпатської школи моделей А’Star представлятиме Україну на міжнародному фестивалі культури і мистецтв «Little Miss Europa», який відбудеться наприкінці вересня у Туреччині. Маленька закарпатка поділилася враженнями про конкурс та розповіла про свої захоплення. «На конкурсі було майже 30 дівчат і всі демонстрували свої таланти, – розповідає Крістіна. – Одні танцювали, інші – співали. Я готувала екоправило – вірш про природу, як її потрібно берегти і любити. Також треба було підготувати два виходи: у національному одязі та костюмі Квіткової Феї». краса2

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція закарпатської маленької красуні Крістіни Михалчич, яка повернулася з національного фестивалю моди та таланту «Міні Міс Україна 2014» і отримала перемогу в одній з номінацій «Міні Топ-модель Києва Open 2014».
Крістіна ходить у художню школу, любить кататися на роликах та велосипеді, плавати і малювати. Улюблені предмети у школі – англійська, українська та математика. Мріє поїхати у Париж та у Крим, додає – «без війни».
Для дівчинки – це перший конкурс, готувалися до нього два місяці. «Коли ми потрапили у школу А’Star, донці відразу запропонували взяти участь у конкурсі, – каже мама Надія Михалчич, – Донька хотіла потрапити на «Міні Міс Україна 2014», а ми і не знали, що це велика підготовка. Потрібно було шити костюми – авторські, ходити на репетиції. Але Тіночці весь процес дуже подобався, вона старалася, незважаючи, що перед цим у неї була травма ноги. Донька дуже смілива і комунікабельна: подружилася з дівчатками, спілкується і тепер. Для дитини участь у таких конкурсах – це великий розвиток, помітно як вона міняється за тиждень, дорослішає, все хоче робити сама. Крістіна любить позувати і фотографуватися від народження». Оцінювало маленьких конкурсанток поважне журі: засновниця і президент фестивалю Наталія Ковальова, переможниця «Х-фактора» Аїда Ніколайчук, відома актриса Ольга Сумська, зірковий хореограф Амадор Лопес та інші знаменитості. З Королевою України Інтернешнл у дівчинки була спільна фото сесія.
Вікторія Німець, модель, хореограф  школи моделей А’Star зауважує: «У Крістіни,  було велике бажання і ми здобули офіційний титул, готуємося до Туреччини. У неї – хороші задатки, вона дуже здібна». За словами Вікторії, модельні школи серед дітей популярні. А’Star відкрилася у середині березня, зараз тут займаються  4 групи:, молодша (від 5-ти років), дві середні та старша група. Дівчата цікавляться дефіле, хореографією, акторською майстерністю, модою і стилем. Їх всьому цьому навчають, адже такі навички цінні у житті, навіть якщо дівчина не стане професійною моделлю.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *