Categories Новини

“Закарпатгаз” припинив “шарову” подачу газу у циганський табір (ФОТО)

20 листопада в ході рейдової перевірки підрозділами ПАТ «Закарпатгаз» в с. Підвиноградів, Виноградівського району були виявлено більше 30 фактів несанкціонованого підключення до газової мережі житлових будинків населеного пункту, які були здійснені шляхом підземних та надземних врізок.

Працівниками відділу обліку та служби внутрішньобудинкових мереж товариства були перевірені вулиці Київська, Каштанова, Молодіжна, Нова та Табірна.

Поліетиленовими трубами та гумовими рукавами, довжина яких в окремих випадках сягала 100 м. та в обхід вузла обліку газу було несанкціоновано під’єднано до газопроводу більше 30 будинків.

При перевірці додатково було виявлено, що близько 40 будинків вищезгаданого населеного пункту взагалі не мають технічної документації на забудову.

З метою уникнення аварійних ситуацій та припинення несанкціонованого відбору блакитного палива працівниками Виноградівської філії ПАТ «Закарпатгаз» було демонтовано несанкціонованні врізки в газопровід та припинено газопостачання даним споживачам.

Варто зазначити, що окрім факту крадіжки газу, «горе споживачі» наражають на небезпеку себе і оточуючих людей, адже усе роблять на свій страх і ризик, вочевидь, не думаючи про безпеку. Усі виявлені самовільні врізки у газову мережу здійснені з грубим порушенням Правил безпеки систем газопостачання України.

газ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *