За облаштування дитячої площадки з ужгородців вимагають 5 мільйонів гривень (ВІДЕО)

Мешканці ужгорода розповіли про відверто цинічну ситуацію, яку створили чиновники міськвиконкому та причетних структур довкола облаштування прибудинкової території, Якщо коротко: Річ у тім, що співвласники кооперативного будинку вирішили самостійно привести в порядок територію де щодня проводять своє дозвілля власні діти, та вони навіть не сподівалися наскільки важко буде навести лад на власному подвір’ї.

Відкриття футбольної малої площадки під самою стіною будинку викликало неабиякий апетит у людей, які мали б самі дбати про своїх виборців .

Діюча міська влада Ужгорода  найзахіднішого українського міста, найближчого обласного центру до так  жаданої Європи, віднайшла тисячі перешкод для елементарної  організації дитячого дозвілля співвласниками. Не зважили навіть на те що все відбудеться  за рахунок самих же батьків, перед власним будинком, на власному подвір’ї.       Ну, а як же «відкат»?. По іншому, вже якось, і не думається навіть після всього що відбулося в нашому суспільстві. Мізки навіть сьогодні в старої погорілої команди працюють, очевидно лише на розподіл бюджету . Про деталі ми поспілкувалися із членом ініціативної групи кооперативних будинків вул. Бестужева в Ужгороді Крічфалушієм Олександром Івановичем. Зокрема, він повідомив, що за керування містом у 2014 р. Віктором Щадеєм, той допоміг приватизувати прибудинкові території підприємцю Володимиру Галасу.

Але в планах батьків все ж залишається створення  ще одного куточка дитячого спорту облаштування сучасним освітленням,  озеленення,  але напевно в же при інших підходах до вирішення владних повноважень органами місцевого самоврядування.

майданчик3 майданчик2 майданчик

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *