З палаючої квартири в ужгородській п’ятиповерхівці врятували жінку

20 січня о 22:30 в оперативно-рятувальну надійшло повідомлення про пожежу на вул. Одеській у м. Ужгород. Горіла квартира на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

Для ліквідації пожежі до місця було направлено вогнеборців 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород. Усього працювало три одиниці основної й спеціальної техніки та 9 чоловік особового складу.

Першими до місця пригоди прибули працівники поліції, котрі відчинили двері до помешкання. Однак через сильне задимлення зайти всередину у них не було змоги. Осередок пожежі знаходився в коридорі квартири.

По прибуттю за вказаною адресою, командир відділення Йосип Моргентал та пожежний-рятувальник Василь Туряниця першими зайшли в помешкання. В одній з кімнат вони виявили налякану 34-річну квартирантку. Не гаючи часу вогнеборці вивели жінку та передали до рук медиків швидкої допомоги.

Далі прийнялися за гасіння пожежі. О 22:53 вогняну стихію вдалося локалізувати й ще через десять хвилин повністю ліквідувати. Причина займання та завдана матеріальна шкода встановлюються. Вогнем знищено частину домашнього майна, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *