Виставу Мукачівського драматичного театру “Дерева помирають стоячи” покажуть онлайн

Сьогодні, 2 квітня о 19:00 Мукачівський драматичний театр презентує глядачеві онлайн показ драми на дві дії “Дерева помирають стоячи” Алехандро Касоне.

Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Юрій Кочевенко, хореограф – Тетяна Суховірская.

Ця історія про мудрість, гідність і любов. Історія літньої жінки, яка більш за все бажала побачити перед смертю свого улюбленого онука, якого двадцять років тому вигнав з дому дід, не витримавши жахливої поведінки єдиного спадкоємця. Багато років дідусь – синьор Бальбоа, писав листи від імені онука своїй жінці Єухенії, яка страждала від розлуки з ним. Він розповідав про його нібито вдале життя, запевняв у зміні характеру колишнього злодюжки і грубіяна, розповідав про його успіхи, як талановитого архітектора. Щоб здійснити мрію дружини, люблячий чоловік вдається до авантюри – замовляє в одній із організацій, мета якої здійснення бажань, організувати довгоочікувану зустріч з онуком.

Сім діб з життя героїв вистави… Як багато вони встигли, як змінили себе і своє життя?! Зірвано маски, вгамовано емоції, викристалізувалась справедливість. На межі між мистецтвом та життям, між видумкою і реальністю, балансують герої п’єси. Ролі їх добре грають провідні актори Мукачівського драматичного театру.

Для перегляду вистави необхідно перейти на сторінку Мукачівського драматичного театру у мережі Фейсбук, де рівно о 19 годині розпочнеться показ.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *