Ви в боргу перед народом – закарпатський священник можновладцям

ТРИ БОГАТИРІ
ЗАХИСНИКИ КИЇВСЬКОЇ РУСІ – УКРАЇНИ.

Обравши та забезпечивши Вам високі та надзвичайно відповідальні посади згідно з вимогами ситуації, яка склалася у нашій Вітчизні, український народ покладає на Вас великі надії  і розраховує, що справитеся з ними, бо на кону не просто добробут тих, кого обкрадали 23 роки, а збереження цілісності та незалежності держави України, а точніше, загроза її існуванню.

порошДозволю собі просити Вас від себе і від імені громадян, з якими спілкуюся щоденно як лікар і священик Української  Православної Церкви: «Ви в боргу перед народом, на вибір якого майже не вплинули  ані реклама, ані очільники Ваших штабів, ані впливові  політики, а тим більше,  олігархи. Враховуйте це при призначеннях на посади. Зробіть об’єктивні висновки з призначень теперішнього, так званого, технічного уряду. Проведіть люстрацію. Без неї корупції не позбутися. Перебувайте в Світлі, темні діла безплідні. Прислухайтеся до народу. Поверніть Церкву в державу, у владу. Церква була відокремлена від держави антихристом, розпинателем Церкви, ім’я якого знаєте. Християнське Вчення Ісуса Христа має бути основою нашого життя та виховання.
Без Бога, без Його благословення, жодна справа не буде мати успіху. У цьому нас переконала історія не тільки України.

кличкоЦерква повинна бути душею держави. У хворої держави, як і у людини, необхідно лікувати і душу, і тіло. Гріховність душі дуже часто є причиною тілесних, а відтак, державних хвороб. Маєте за яскраві приклади заразу комуністичного та Януковичевого режимів. Пригадую слова покійної мамки, сказані мені ще в дитинстві: «Не ходи, як тіло без душі». Державі Україна потрібна Українська, а не Московська Душа. Путін не перший із росіян гнобить Україну і все українське. Впевнений, що без своєї, української, душі – Церкви, Україну не побудуємо. Апостол Андрій Первозванний благословив нам Київські пагорби, а не Московські. Не забувайте про Крим, Херсонес.
Забудьте і не вживайте по відношенню до України таких слів, як Схід, Захід, Південь. Будете прикладом і для журналістів. І без цього ми їх не скоро забудемо.  Про регіони прошу те ж саме. Маємо області: Харківська, Луганська, Львівська, Одеська…
Ви, наша надія, легітимізовані у переддень Святої Триєдиної і Неділимої Трійці – Єдиної за суттю, в Трьох Особах (лицях) за формою. Це, як і Майдан, благословення Господнє, а не випадковість. Пам’ятайте про це!
яценюкПершого дня Святої Трійці, у неділю, миряни храмів святого первомученика  за віру Христову архідиякона Стефана та першого українського лікаря Агапіта Печерського молилися за іменинників, а також за тих, котрі дарують на храми та за Вас, нашу поза Богом надію, з побажаннями доброго здоров’я, щастя, успіхів та благословення на Вас Всевишнього на многая і благая літа. Прошу — не схибіть! Єдина Україна — єдина Помісна Українська Православна Церква!»
Протоієрей УПЦ, Заслужений лікар України, шеф-редактор тижневика, голова ГО «Рада захисту прав пацієнтів  та медичних працівників», голова відділу «Церква і медицина»
Мукачівської єпархії,
Степан Біляк

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *