В Ужгороді вшанували пам’ять загиблого під Луганськом офіцера (ФОТО)

balohСьогодні, 9 вересня, відбулося освячення надпису, викарбуваного на Меморіалі полеглим Героям, прізвища Василя Балога. Капітан Василь Балог був командиром батареї 128 бригади, загинув 30 липня 2014 року  під Луганськом від час мінометного обстрілу.

Василь Балог навчався і проживав у Перечині, там знаходиться і меморіальна дошка на його честь, але похований герой на військовому цвинтарі в Ужгороді. Тому дружина попросила внести його прізвище до Меморіалу загиблим ужгородцям, який знаходиться на площі імені майора Віталія Постолакі.

На заході священники УАПЦ провели  молитву за всіма полеглими Героями, що відстоюючи свободу, незалежність і територіальну цілісність України. Військовий комісар Ужгородського ОМВК, підполковник Микола Журавльов зазначив, що жоден український військовослужбовець, який загинув на війні не буде забутим і наше завдання віддати захисникам належні почесті.

Діти та дружина капітана Василя Балога Інна отримали з рук священників УАПЦ орден Рівноапостольного князя Володимира Великого.

Вже стало недоброю традицією, що місцева влада ігнорує подібні заходи, ховаючись у затінку затишних кабінетів.

baloh baloh2 baloh3 baloh4 baloh5 baloh6 baloh7 baloh8 baloh9 baloh10

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *