В Ужгороді сьогодні та найближчими днями плануються відключення електроенергії

Сьогодні в Ужгороді аварійне відключення енергопостачання на вулицях Капітульній та Августина Волошина.

Як повідомляє Ужгородська міська рада з посиланням на ПрАТ «Закарпаттяобленерго», також через планові роботи з реконструкції трансформаторної підстанції можливі відключення до 17 години на вулицях Університетській, Мальовничій, 1,3,5,7,9, Виноградівській, Берегівській (частково), у провулках Сестер Василіанок, Вербний, Адольфа Лібшера (Кошицький), 17.

До 14 години сьогодні можливі відключення у зв’язку з реконструкцією лінії на вулицях Михайла Балудянського та Канальній.

Завтра, 3 січня, за повідомленням «Закарпаттяобленерго» із 8.30 до 12 год. можливе відключення на вулиці Івана Павлова та на частині вулиці Яна Гуса – там планують міняти дефектну опору.

Також завтра із 9 до 17 год. може не бути електроенергії на вулицях Шкільній, Осетинський, Буковинській, Садовій та на частині вулиці Олександра Блистіва – перепідключатимуть будинкові вводи, а на Льва Толстого, Андрія Новака,20 – через роботи на трансформаторній підстанції.

На 4 січня заплановано реконструкцію лінії, через що може бути відключення з 9 до 17 год. на вулицях Ярославській, Тячівській, Міжгірській, Володимира Короленка, Березовій, Генерала Лялька, Іршавській, Сріблястій, 11а, 11б, 11 у провулках Хустському, Ягідному.

За детальнішою інформацією звертайтеся до кол-центру ПАТ «Закарпаттяобленерго» за номером 0 800 50 16 20 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів), за міським номером (0312) 61-94-94 (оплата згідно з діючими тарифами міського чи міжміського зв’язку).

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *