В Ужгороді дотла згоріла автівка “Субару” (фото)

Сьогодні, близько третьої години ночі сталася пожежа у дворі будинку номер чотири, по вулиці Пестеля в Ужгороді. Горів автомобіль “Subaru”. Повідомляє журналіст Ростислав Бегеш.

Пожежа повністю знищила авто. Полум’я сягало другого поверху, неподалік газова труба, яка могла вибухнути і спричинити тяжкі наслідки. Власник, який намагався загасити полум”я потерпів, знаходиться в опіковому відділенні. На місці працювали пожежні, поліція та експерти. Наразі експертиза має встановити причину загоряння, можливо і підпал.
В бесіді з журналістами “Спеціального контролю”, жінка потерпілого зазначила, що автівка перебувала на українській реєстрації, що власне могло стати причиною спалаху не знає.
Нагадаємо, що не так давно було спалено автомобіль журналіста “Спеціального контролю” Олександра Прозора Александр Прозор, винних до цих пір шукають.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області з цього приводу повідомив наступне:

За фактом умисного знищення майна, правоохоронці розпочали слідство. Поліція опрацьовує коло осіб, котрі можуть бути причетними до злочинних дій

Сьогодні, 29 вересня, уночі, на лінію «102» надійшло повідомлення від 32-річного ужгородця. Чоловік повідомив, що за адресою його проживання зайнялася його автівка «Subaru Tribeca». Внаслідок пожежі авто згоріло повністю.

За даним фактом поліція розпочала слідство. Наразі вже відкрито кримінальне провадження за статтею 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах).

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’ятнадцяти років.

Слідство у справі триває. Поліція опрацьовує версії, а також визначає коло імовірних підозрюваних.

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *