Categories Новини

В Тячеві успішно розвивають водні види спорту (ФОТО)

Відкритий влітку комплекс аквапарк «Марина» вже став улюбленим місцем відпочинку для тячівців та мешканців навколишніх сіл.

басейн

Басейн має зручне розташування, тож приїжджають сюди і з сусідніх районів.  Це спільний україн­сько-чеський проект, який відповідає європейським стандартам.

Будувався комплекс майже п’ять років і став можливим завдяки сприятливому інвестиційному клімату в районі та сприяння з боку місцевої влади.

Як повідомила директор Ганна Марина за день в середньому тут плаває більше сотні людей. Новозбудований басейн може вмістити від 150 до 200 осіб. Тож тут плануються організовувати змагання з плавання, що дозволяє інфраструктура.

До речі, питання більш раціонального використання комплексу та масового залучення до занять цим видом спорту неодноразово обговорювалося керівництвом Тячівської райдержадміністрації з місцевими представниками спорту.

Під час останньої зустрічі голови Івана Бринзяника з директором Тячівської ДЮСШ Василем Варгою була надана пропозиція підшукати тренера по плаванню, який би навчав дітей і  готував спортсменів по плаванню. Між іншим уроки поводження на воді у басейні проходять з вихованцями дошкільних закладів Тячева.

Окрім великого басейну для дорослих тут  функціонують ба­сейни для та дітей. А також  джа­кузі, сауна, соляна кімната, кафе, рес­то­ран на 300 осіб, кімнати відпочинку тощо. Ще у планах господарів відкрити фітнес клуб та облаштувати зовнішні басейни.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

басейн2

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *