В Мукачеві побили відвідувачів кафе (відео)

У Мукачеві в одне з кафе увірвалася група агресивних молодиків у спортивній формі. Вони накинулися на відвідувачів і почали кийками без розбору бити всіх: і чоловіків, і жінок. У інтернеті пишуть, що мовиться про кафе “Веронія”.

Відповідні кадри з камер відеоспостереження з’явилися у мережі. На відео видно, що група молодиків зайшла у приміщення закладу та почала гамселети відвідувачів, які сиділи за столиками. Найбільші удари прийняли на себе хлопці, щоправда постраждали і жінки. Зауважимо, що у хід йшли не лише кулаки, але й кийки, які нападники принесли з собою.

Тим часом, у поліції Мукачева повідомили, що вони “розпочали перевірку за фактом неправомірних дій групи осіб, які вчинили бійку у одній із кав‘ярень міста”.

Крім того, поліцейські встановлюють особи зловмисників, продовжують з‘ясовувати обставини правопорушення та опитують можливих свідків події. Попередня кваліфікація – хуліганство. Правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

За їхніми словами, інцидент трапився 26 грудня близько 22:00 у кав‘ярні на вулиці Росвигівській. Про нього вони дізналися з мережі інтернет.

PMG

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *