В горах на Закарпатті заблукали туристи з Києва

туристи12 грудня до рятувальників гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення надійшло повідомлення про те, що в районі гори Драгобрат Рахівського району втратили орієнтир та заблукали двоє туристів. Сповістили про це рятувальникам о 16:15 товариші заблукалих. Вони розповіли, що їхні друзі  1990 та 1991 років народження, катались разом з ними на сноубордах та через деякий час зникли з поля зору, на зв’язок не виходили. Тож товариші і забили на сполох.

Для пошуку заблукалих було направлено рятувальників Ясінянського гірського пошуково-рятувального відділення у складі трьох чоловік та однієї одиниці техніки. Вже о 17:45 хлопців було знайдено та доправлено до місця готелю, де вони проживали.

Стан їх здоров’я задовільний.

Управління ДСНС України у Закарпатській області звертається до туристів та мешканців краю: при виході в гори обов’язково реєструйтеся у гірських пошуково-рятувальних відділеннях; обирайте тільки добре знані маршрути; враховуйте свій фізичний стан та погодні умови, – повідомляє Управління  ДСНС України у Закарпатській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *