В Чопську угорськомовну школу № 2 ім. І.Сечені завітали ветерани АТО (фото)

 У Чопській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 Чопської міської ради Закарпатської області (школа з угорською мовою навчання) відбувся позакласний захід «День захисника і захисниць України – мужності й геройства свято!». До учнів завітали в гості учасники бойових дій на сході України з  ГО “Ветерани війни та учасники бойових дій міста Чоп”.

        Святкову програму для всіх присутніх підготували вчитель української мови і літератури Капко Людмила Михайлівна з учнями 9-Б класу, вчителі української мови Вейконь Вікторія Юріївна та Комоні Світлана Войтехівна з учнями 3-Б класу, Лемішко Інна Василівна з учнями 4-А класу,  керівник вокального гуртка, викладач Чопської музичної школи Мельник Енике Федорівна з угорським вокальним ансамблем «Гармонія» та солісткою вокального класу Чопської музичної школи Юлією Гаджею, керівник хореографічного гуртка Андрейчик Богларка з учасниками хореографічного ансамблю «Яцинт».

       На святі декламували вірші, звучали українські пісні «Зозуленька», «Люблю Україну», виконані танцювальні композиції «Чарльстон», «Вальс», «Український танок».

     Наймолодші учасники привітали наших захисників і подарували їм на знак подяки голубів, зроблених власними руками.

Потім учні розом з ветеранами АТО поклали квіти до пам’ятного знаку, полеглим чопівчанам у російсько-українській війні.

 

        

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *