Ужгородський мер взяв участь у скандальному з’їзді партії Кернеса-Труханова (фото)

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв взяв участь у з’їзді політичної партії «Довіряй ділам».  Також на зібранні були присутніми голова Харківської облради Сергій Чернов, голова Одеської облради, мери Чугуєва, Бахмута, Кропивницького, Покровська, заступник Нікопольського міського голови, представник Чорноморської ОТГ та інші. Делегати об’єднавчого з’їзду партії “Довіряй ділам ” обрали головою політсили мера Харкова Геннадія Кернеса, співголовою обрано мера Одеси Геннадія Труханова.

З’їзд проходив у напруженій атмосфері, адже місцеві патріоти влаштували його блокаду.

Вбудоване відео
Як повідомляє МедіаПорт, учасники акції скандували “Ганьба” тим, хто проходить всередину палацу за запрошеннями.

На думку організаторів акції, з’їзд є “спробою реваншу колишніх членів Партії регіонів”.

“Місце для його проведення обрано не випадково, адже 22 лютого 2014 року саме у Палаці спорту в Харкові проходив “антімайданівський” з’їзд депутатів всіх рівнів південно-східних областей і Криму за участі Кернеса, тодішнього голови Харківської ОДА Михайла Добкіна, народних депутатів від Партії регіонів Олега Царьова, Вадима Колесніченка, глави “Оплота” Євгена Жиліна та інших”, – заявили організатори акції.

Навколо місця проведення з’їзду чергують поліцейські, на вході перевіряють запрошення та сумки.

На вікнах Палацу спорту учасники ації встановили портрети загиблих на Майдані та під час теракту біля Палацу у 2015-му році.

“На вулиці співають гімн. Протестувальники вимагають, щоб люди йшли коридором ганьби по фарбі і фотографіям Труханова і Кернеса”, – повідомляє видання.

 

 

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *