Ужгородська міліція уточнила інформацію про зниклу студентку коледжа

Вчора, близько 13.45 години з заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся заступник директора одного з навчальних закладів міста про те, що 17-річна студентка першого курсу відсутня за місцем проживання та її телефон знаходиться у вимкненому стані.

 Правоохоронці встановили, що дівчина невідвідувала навчальний заклад вже протягом трьох тижнів. Проживала в гуртожитку, ще з трьома студентками. Дівчата розповіли, що Наталія (ім’я змінено) разом з якоюсь дівчиною, прийшла додому з пар, зібрала речі і пішла, куди саме – не казала.

Було встановлено, що Наталія час від часу спілкується з деякими одногрупниками через соцмережу. Наразі ці студенти спілкуються з міліціонерами.

Для встановлення місця перебування дівчини, задіяно максимальну кількість працівників Ужгородського міськвідділу міліції.

 Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

ПРИКМЕТИ: зріст 165 см, худорлявої тілобудови, обличчя смугляве, волосся темного кольору.

 Якщо вам відоме теперішнє місцеперебування зниклої чи ви її зустрічали, не будьте байдужими до її подальшої долі. Зателефонуйте за номером 102, 61-43-46 (чергова частина ужгородської міської міліції), або особисто зверніться до чергової частини Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області (м.Ужгород, вул. Гагаріна, 10/а).

 

Ужгородський МВ УМВС України в Закарпатській област

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *