Categories Новини

У Виноградові привітали прикордонників

Віддаючи данину поваги до всіх, хто ніс і зараз продовжує нести прикордонну службу, охороняючи наш мир та спокій, в День прикордонника, яке традиційно відзначається в Україні 28–го травня, у Виноградівській районній державній адміністрації відбулися урочисті заходи, участь в яких взяли голова Виноградівської районної державної адміністрації Віталій Любка, голова районної ради Олег Любімов, керівники правоохоронних органів, структурних підрозділів адміністрації, представники шефських організацій, які співпрацюють з прикордонною службою, особовий склад прикордонних загонів та ветерани служби.
Вітаючи прикордонників з професійним святом, голова Виноградівської районної державної адміністрації Віталій Любка зазначив, що захисники рубежів Вітчизни завжди першими зустрічають ворога, мужньо і стійко відбивають посягання на незалежність нашої Батьківщини. І сьогодні, служба на кордоні залишається справою для найвідважніших і сміливих. Тут не тільки необхідно бути фізично розвиненим і політично грамотним, а найголовніше – вірно служити Батьківщині, стояти на захисті її інтересів, зберігаючи вірність обов’язку і присязі. Він подякував ветеранам та службовцям за відданість, мужність і звитягу в обороні рідної землі, побажав завжди мати високий бойовий дух, міцне здоров’я, надійне домашнє вогнище, а також успіхів та миру їм і їхнім родинам.
За сумлінне виконання службових обов’язків, старанність, високий професіоналізм кращим з кращих прикордонникам Мукачівського прикордонного загону західного регіонального управління Державної прикордонної служби України вручено Грамоти Виноградівської районної державної адміністрації та районної ради.
Концертною програмою учасників заходу вітали працівники культури району, ансамбль учнів Виноградівської дитячої школи мистецтв імені Б. Бартока та танцювальний колектив «Галактика», (керівник Валентина Дудка), які примножили у залі святковий настрій.

Виноградівська РДА

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *