У Вови Кащука здали нерви. Він погрожує представникам громадськості

Мер Хуста погрожує активістам громадських організацій

У Хусті триває акція, ініційована авторитетними громадськими організаціями міста та району щодо незадовільного стану міста над Тисою. Уже в перший день її проведення до встановлених у місті опитувальних пунктів (палаток-наметів) підходили невдоволені політикою чинного мера Володимира Кащука люди та висловлювали свою позицію у відповіді на запитання анкети.

Сьогодні, 9 травня, стало відомо, що міський голова Хуста Володимир Кащук підійшов до однієї з палаток у центрі міста та взявся погрожувати дівчатам, які за дорученням представників громадських організацій перебувають в опитувальних пунктах. За словами перехожих та самих дівчат, мер-єдиноцентрист пригрозив їм у недалекому майбутньому неприємностями, які можуть спіткати їх якщо вони продовжать вивчати громадську думку. Аби підкреслити свою впливовість та серйозність погроз В.Кащука супроводжував квартет маловідомих людей.

Нагадаємо, напередодні представники семи ГО провели збори, на яких одноголосно визнали стан м. Хуст незадовільним та затвердили форму та текст анкети. Акція під умовною назвою “Хустяни, захистіть своє місто!” миттю набула резонансу. Містяни активно долучаються до обговорення проблем Хуста, висловлюючи своє “фе” меру, який завалив міську господарку.

Михайло ІГНАТ
Новини Закарпаття

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *