У лісопильному цеху на Закарпатті уламок дошки смертельно травмував працівника

8 квітня близько 15 години 30 хвилин на Закарпатті сталася трагедія в лісопильному цеху, що знаходиться у селі Сіль Великоберезнянського району, а належить одному з іршавських ТОВ.

Нещасний випадок стався із 46-річним електриком підприємства. За попередньою інформацією, під час розпилювання деревини на кутовій дисковій пилорамі несподівано відколовся уламок дошки і смертельно травмував працівника.

Його колега, який у той час обслуговував верстат, відразу й не побачив електрика, який проходив позаду на відстані 20 метрів. Уламок втрапив чоловікові в голову.

На місце події негайно прибула за викликом бригада швидкої допомоги. Потерпілого госпіталізували, але травма, отримана під час нещасного випадку, виявилася несумісною із життям. Через того ж дня чоловік помер.

В Управлінні Держпраці у Закарпатській області створена комісія із спеціального розслідування нещасного випадку із смертельним наслідком, яку очолив начальник відділу нагляду в АПК, СКС на транспорті та зв’язку Володимир Вербовський. Обставини і причини трагедії з’ясовуються.

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *