Categories Новини

Сміттєзвалище з Барвінка перенесуть до Ужгорода.

Саме таке враження склалося у нашого кореспондента, який на прохання мешканців вул.Академіка Корольова прибув на місце новоутвореного ужгородською владою смітника, а по сучасному, полігону твердих відходів.
Це сміттєзвалище знаходиться прямісінько навпроти входу до ЗОШ №8 та поблизу двох дитячих садочків, що розташовані на цій вулиці. Воно утворилося унаслідок того, що при демонтажі на металолом труб системи опалення закритої котельні робітники не прибрали за собою утеплювач: мінеральну вату та руберойд, сюди ж “комунальники” понаскидували” гілок з обрізаних дерев і так все полишили.
Також усіма принадами такого сусідства мають можливість “насолодитися” і мешканці будинків №5 та №7 цієї вулиці. Так минулої суботи цигани підпалили смітник і люди у ночі самотужки змушені були за допомогою відер гасити вогонь.
Закрадається думка, що це неподобство було організоване людьми, які відповідають за прибирання цієї території з метою економії на утилізації відходів.
Люди уже доведені до відчаю і вважають, що якщо міська влада не ліквідує цей “шанхай” то їм доведеться самотужки найняти транспорт і перевезти сміття до хатинки Ужгородського міського голови Віктора Погорєлова.
“Трибуна”

 

<iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/WgEnVhOxs_I” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *