Рахівський міський голова ділить людей на два сорти (ФОТО)

Голова Рахівської міської ради Віктор Медвідь ремонтує вулиці в місці Рахові дивним чином! На вулицю Борканюка, яка була в гарному вигляді, крім деяких місць де було перекопано та замінено каналізаційні та водопостачайні труби голова міста вкрив новим асфальтом, новими бордюрами, повністю новими тротуарами та навіть новими деревами, а от на вулицях Перемоги та Партизанській, якими діточки та люди ходять вже не один десяток років у всі пори років в гумових чоботях Медвідь навідь і не думає відвести дощові води.

Чому для міського голови мешканці м.Рахова діляться на два сорти?

Микола Кокіш-Мельник

рахів рахів2 рахів3 рахів4 рахів5 рахів6 рахів7

рахів8

 

рахів9

3 comments

Вікторія says:

Прекрасний мер, чудова робота, видна і навіть за дуже короткий час. Чому ж раніше і десята частина з того не робилася, але притензій не було? Вважаю зовсім необдумане і недоречне зауваження.

нанка says:

Підтримую Вікторія ваш комент. Мер багато для міста постарався. Він хороша людина. Сам акуратний чистолюбний чоловік. Порядок в хаті, порядок в сімї і родєині і зробить нам порядок в нашому містечку. А ви ”пан” Кокіш-мельник робіть порядок у свому селі. І не вмішуйтеся. Не поділили колись шось з Медвідьом то ваші проблеми!!! Буде в нас всюди асфальт, майте терпіння і Медвідь ще не таке зробить, Рахів буде блищати!!!!!

Так я з вами згідний, робиться щось у Рахові. Але? Є за що зробити благоустрій міста ,тепер більшість % залишаються в районі і з цими грошима можливо щось зробити. Так це не один рік, Но людей ділити не треба. Всі ми знаємо чого вулиця Борканюка.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *