Categories Новини

Рахівщина зібрала до бюджетів України 48,3 млн. грн. податків та зборів

Протягом січня-серпня поточного року суб’єкти господарювання Рахівського району сплатили 48,3 млн. грн. платежів до бюджетів усіх рівнів. Це на 4,5 млн. грн. більше, ніж за 8 місяців минулого року.
Так, до державного бюджету за 8 місяців надійшло майже 9,3 млн. грн., в той же час місцевий бюджет отримав 39,1 млн. грн.
Слід зазначити, що наповненню місцевих бюджетів приділяється велика увага, оскільки кошти з них направляються на розвиток району та забезпечення благополуччя мешканців Рахівщини. Цьогорічні надходження до місцевого бюджету на 6,8% або на 2,47 млн. грн. перевищили показник січня-серпня 2013 року. Головним джерелом наповнення місцевої скарбниці традиційно залишається податок на доходи фізичних осіб. Так, протягом 2014 року фактично надійшло майже 27,3 млн. грн. цього податку.
У серпні 2014 року забезпечено збір майже 7 млн. грн. платежів до бюджетів усіх рівнів, що на 1,1 млн. грн. перевищує показник серпня минулого року. До місцевого бюджету надійшло 5,6 млн. грн., що на 13,3 % більше надходжень серпня 2013 року.
 Фахівці ДПІ у Рахівському районі зазначають, що незважаючи на непросту соціально-економічну ситуацію, бізнес регіону націлений сумлінно та вчасно сплачувати податки.
За матеріалами ДПІ у Рахівському районі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *