Прокуратура: працівники Ужанського НПП завдали державі збитків

прокуратураЗакарпатською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері, внесено відомості в ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією ч.1 ст.367 КК України, за фактом службової недбалості працівників Ужанського НПП, які допустили незаконну рубку дерев.

За інформацією, Закарпатського міжрайонного прокурора з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері  Максима  Киричука, проведеною перевіркою встановлено, що  службові особи  Ужанського НПП, неналежно виконуючи свої посадові обов’язки, відвели в рубку більше  дерев, ніж зазначено в матеріалах відводу, чим завдали охоронюваним законом інтересам збитків на суму понад 85 тис. грн.

Наразі службовцям загрожує покарання у вигляді штрафу від двохсот п’ятдесяти до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *