Подіями в Ракошині зацікавилась журналістка “Russia Today”, а журналісткою – закарпатська СБУ

російська журналісткаСьогодні в Ракошині відбулися збори селян, на яких вирішували чи відновлять блокування автодороги чи ні. Після довгих дебатів вирішили, що надалі не варто заважати рухові транспорту.

Водночас в ході проведення зборів закарпатськими журналістами було помічено журналістку, яка як з’ясувалося, працює на російські канали і знімала виключно жінок, які поводилися доволі агресивно. Закарпатські журналісти  намагалися поспілкуватися із закордонною гостею. З’ясувалося, що вона народилася в Тбілісі, є громадянкою США, проживає в Арабаських Еміратах, в Абу-Дабі, а працює в Берліні.

На питання, чому з Арабських Еміратів приїхала в Ракошино, відповіла «цікаво тут». За словами сільського голови Василя Коштури джип із за тонованими вікнами  з автомобільними номерами Львівської області кілька днів можна було побачити в населених пунктах Ракошинської сільради. Ним пересувалися російські журналісти. Про цей факт він поінформував правоохоронні органи.

російська журналістка2

 «Роботою» журналістки зацікавилися й працівники СБУ, які встановили, що журналістка працює на скандальному телеканалі Russia Today. Наразі вони з’ясовують, чим журналістка ці дні насправді займалася у Ракошині.

uzhgorod.in

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *