Побиття в Ужгороді громадського активіста – версія міліції

По спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря міської лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернувся 32-річний мешканець Ужгородського району. Під час медичного огляду в пацієнта було виявлено тілесні ушкодження у вигляді забою щелепи та лицевих суглобів з обох сторін.

лазарєв
Правоохоронці відразу прибули до міської клінічної лікарні на розмову з потерпілим. Від чоловіка почули, що тілесні ушкодження він отримав близько 13.00 год. на автобусній зупинці біля будинку №39 по вул.Грушевського в Ужгороді від незнайомої особи.
Дане звернення зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Правоохоронці встановлюють обставини отримання потерпілим тілесних ушкоджень. Чоловік перебуває на лікуванні в Ужгородській міській клінічній лікарні.
Інформує Ужгородський МВ УМВС.

Виявилося, що постраждалим є громадський активіст Володимир Лазарєв.  Однією з можливих причин цього «заказаного» дійства, пан Володимир вважає свою  присутність 5 жовтня на площі Народній як громадського активіста ГО «Молода ініціатива Ужгорода», поряд з іншими активістами, де він став свідком незаконних дій працівників міліції із затримання т.в.о. голови своєї громадської організації – Грегора Віталія та інших активістів, яких потім повезли у міськвідділ. Він готовий був давати свідчення на захист затриманих активістів, в т.ч. і у суді.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *