Categories Новини

Невтішна соціологія «Єдиного Центру» на Закарпатті

балогаНапередодні місцевих виборів закарпатські політичні партії хочуть знати свій рейтинг, тому і замовляють соціологічні опитування. Віктор Балога замовив соціологічне опитування у двох незалежних соціологічних груп,які такі опитування вже провели у чотирьох містах Закарпаття. Опитування виборців проводилося в містах: Мукачеві, Хусті,Іршаві та Берегові, вся інформація про цю роботу офіційно не оприлюднювалася і не буде оприлюднена.
Згідно тієї інформації, яка все ж «витекла» достовірно відомо, що соціологія партії «Єдиний Центр» більш,як не втішна навіть у місті Мукачеві партія Балоги з трудом «натягує» 5.00%, а в інших містах від 1.3% до 3.00%.

Лідерами цього опитування є «Блок Петра Порошенко» до речі на Закарпатті так і не визначився голова цієї політичної сили. Друге місце посідає «Самопоміч», третє «Народний Фронт», четверте «Партія Ляшка». Цікавим є той факт,що «Опозиційний Блок» теж не у милості виборців та у різних містах має від 3.00% до 5.00% бажаючих за нього проголосувати.

Все ж попередні місцеві вибори на Закарпатті показали, що вподобання виборців може змінити у останню хвилину і вже традиційно головну роль зіграють гроші.

transkarpathianews.net

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *