Нетвереза пасажирка накинулася на ужгородських даішників

алкогольПід час складання адміністративного протоколу на водія за статтею 130 КУпАП, пасажирка автомобіля з нецензурною лайкою та кулаками накинулася на інспектора ДАІ

14 червня близько 3 години ночі на площі Дружби Народів інспекторами ВДАІ з обслуговування м. Ужгород був зупинений автомобіль марки «Пежо-Біппер». У процесі перевірки транспортного засобу та спілкування з водієм, в останнього було встановлені ознаки сп’яніння, тому інспектором ДАІ було запропоновано водію пройти, в установленому законом порядку, відповідний огляд.

На місці зупинки, у присутності двох свідків, водій продув спеціальний технічний засіб – алкотестер «Драгер», результат якого виявив 0, 83 % проміле. На підставі отриманого результату інспектором ДАІ було складено адміністративний протокол за ч.1 ст.130 КУпАП.

Під час оформлення адміністративних матеріалів, пасажирка даного автомобіля вийшла із машини та під час спілкування почала говорити нецензурною лайкою з погрозами до працівника ДАІ.

Зі слів інспекторів та свідків події стало відомо, що жінка погрожувала і казала, що знайде його поза робочим часом і розправиться із ним, після чого наблизилась до нього та вдарила по обличчю. Після наступної спроби іще раз вдарити інспектора, жінка спіткнулася в бордюр та травмувала ногу. Пасажирка була з вираженими ознаками алкогольного сп’яніння, на зауваження не реагувала тому працівниками Державтоінспекції було викликано слідчо-оперативну групу Ужгородського МВ УМВС. У наркологічному диспансері підтвердили, що пасажирка є не тверезою.

 

У водія було вилучено посвідчення водія відповідно до ст.265-1 КУпАП. Проводиться перевірка.

 

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *