Народна артистка із Закарпаття подякувала відомому лікарю

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ – ПОДЯКА

випускниці греко-католицької учительської семінарії, народної артистки України, Президентського стипендіата, володарки багатьох державних нагород, серед яких ордени Ярослава Мудрого, княгині Ольги та висока церковна нагорода

Клари Федорівни Балог

знаному закарпатцю Заслуженому лікаря України, Протоієрею УПЦ, талановитому газетярю Степану Біляку

Вельмишановний Степане Томовичу!

З глибокою повагою та найкращими побажанням дякую Вам за надану мені можливість оздоровитись разом із рідною сестричкою в одноіменному Духовно-медичному центрі Степана Біляка, що на Ужгородщині. Його цінність не тільки в сучасному облаштуванні, вишуканості дизайну, належному сервісі, айв людях, які там працюють, починаючи від сестрички до кухара. Завжди привітні, щирі, доброзичливі. Складається враження, що вони не просто чудово виконують свої обов’язки, а й живуть проблемами пацієнтів і по-родинному намагаються розрадити, допомогти, підтримати. На якомусь етапі я зловила себе на думці, що так спокійно і тепло мені не було на душі з тих пір, як я втратила свого коханого чоловіка. Тільки поруч з ним я почувалася захищеною, безтурботною, забезпеченою всім потрібним для життя прими, що об “їздила Канаду, Америку, Францію, екс-Югославію, Словаччину та досконало розмовляла шістьма мовами світу.

ст2Тому проведені дні в очолюваному Вами Центрі додали мені віри у те, що, незважаючи на важке сьогодення, є на цім білім світі славні люди, душа яких не зачерствіла до потреб інших. Ви зуміли створити такий домашній затишок, куди хочеться повертатися знову і знову. Ви вклали серце у справу і вона дзвінкоголосить.

Можливо тому, що Бог пригоршнями дав Вам багато талантів, якими ви ділитесь з іншими від щирого серця, а звідси – стаєте сильнішими і досконалішими.

Окремим рядком хочу сказати про харчування. Тут воно на високому рівні: екологічно чисті продукти, хліб та молочко пахне руками матері, а яблука та груші наче з дитинства — такі ж соковиті і солодкі. Все це підсилює бажання бути здоровим, життєрадісним.

Побували ми у збудованому Вами храмі. Тиха аура, оригінальна атрибутика, намолена любов’ю до вірників, з якими відроджується навіть проста, далека від глибокої віри душа, збирається серце.

Як учениця великого духовного і національного лідера, священомученика Теодора Ромжі, як „ добрий воїн Христовий ” я направду отримала надію, що все буде добре на нашій прекрасній Сріберній Землі, в кожному домі та в моєму житті, де з великою славою з’явилися й великі та сильні вороги. Там, уклікнувши на коліна, я сказала: прощаю всім своїм ворогам і довіряю їх Господу. І на такій добрій ноті, уклонилася Вам за допомогу та й пішла далі у свій творчий світ, де на мене чекали з нетерпінням мої золоті учні.

Процвітання й розвитку Вашому Центру, справі, Вашій сім”і.

Міцного здоров’я Вам і Вашим пацієнтам!

Твердої Господньої віри коленому, хто стає поруч з Вами!

Нехай щастить на всіх дорогах життя!

Щасливого Вам многолітня!

Щиро Ваша,         Клара Балог

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *