На Закарпаття прибули 39 послів та представників дипломатичних місій, що працюють в Україні

Сьогодні (24.09) в міжнародному аеропорту «Ужгород» приземлився літак «Боїнг» із 39 послами, а також представниками дипломатичних місій, що працюють в Україні. Візит поважних гостей, серед яких голови дипломатичних місій Індії, Італії, Іраку, Китаю, Аргентини, Бразилії, Мексики, США, Японії та інших країн, відбувається в рамках Міжнародного туристичного тижня на Закарпатті та Міжнародного інвестиційного форуму «Закарпаття – бізнес у центрі Європи». Подібна представницька делегація відвідує Закарпаття вперше, її приліт ініціював голова ОДА Геннадій Москаль, котрий відправив кожному гостю особисте запрошення відвідати наш край, а перебування дипломатів забезпечує Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв (ГДІП) Державного управління справами Адміністрації Президента України.
По прибутті в обласну адміністрацію гостей вітали керівники краю, у своїх промовах Геннадій Москаль та Михайло Рівіс побажали дипломатам, щоб їх візит на Закарпаття був не тільки корисним, але й приємним.
Високоповажна делегація перебуватиме в області протягом двох днів і ознайомиться з місцевими туристичними та інвестиційними принадами. Як відомо, серед завдань, які дипломатичні представництва виконують в Україні, є також залучення бізнесових структур своїх країн в економіку України, розвиток та зміцнення двосторонніх відносин у сфері торгівлі, інвестицій, туризму…

poslyposly2

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *