Categories Новини

На Закарпатті затримано підпалювача автівки (ФОТО)

На Великоберезнянщині ще на початку січня цього року горів легковий автомобіль, 6-річне «Шевроле». Вночі власника автомобіля криками розбудили сусіди і повідомили, що горить його авто. Чоловік, вибігши з хати, вихопив вогнегасника і загасив полум’я. Вогнем було пошкоджено капот, праве крило та частково моторний відсік.

 

підпал

 

 

 На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Після проведення всіх необхідних експертиз було встановлено, що причиною загорання автомобіля став навмисний підпал. Слідчим Перечинського райвідділу міліції дану подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією – частина 2 статті 194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу».

 

 Як повідомив начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба, в ході розслідування цього кримінального провадження працівники карного розшуку вже встановили особу ймовірного палія. Тепер слідство повинно встановити мотиви та причини підпалу. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу відносно підозрюваного.

 

 

 

 

 

 

До речі, в даному випадку машина була абсолютно не захищена від зловмисника, адже стояла вона у дворі будинку, який навіть не мав огорожі, тож будь-хто легко міг зайти з вулиці.

 

 

 

 Міліція вкотре звертається до громадян із застереженням: подбайте про надійний захист свого майна, тримайте машини в гаражі під надійним замком, або на автостоянці з охороною.

 

 

 

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *