На Закарпатті затримали нападника на суддю

наручникиДо районної прокуратури  Рахівщини звернувся суддя Рахівського районного суду, який повідомив про погрози підсудного фізичною розправою та знищенням майна. Попередньо встановлено, що під час судового засідання з розгляду обвинувального акта по обвинуваченню раніше судимого 51-річного закарпатця у вчиненні умисного легкого тілесного ушкодження та погрози вбивством, чоловік порушував судовий порядок, проявляючи агресивність, у зв’язку з чим головуючим було оголошено у засіданні перерву. У подальшому обвинувачений, в присутності учасників судового провадження, намагався застосувати до головуючого судді фізичне насильство та погрожував фізичною розправою із знищенням його особистого майна, після чого покинув приміщення суду.

13 березня прокуратурою Рахівського району внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальне правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 377 КК України (погроза або насильство щодо судді).

Досудове розслідування проводиться слідчим відділом Рахівського РВ УМВС України в Закарпатській області. На даний час підозрюваного вже затримано і вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Прокуратурою області забезпечено контроль за ходом досудового розслідування.

 

Інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *