Categories Новини

На Закарпатті затримали “лівий” причіп

Днями на стаціонарному посту ДПС ДАІ «Нижні Ворота» спрацювала система «Відеоконтроль-Рубіж», яка автоматично зчитує номерні знаки автомобіля та перевіряє їх за інформаційно-пошуковими базами даних МВС України. У даному випадку система «Рубіж» зафіксувала викрадений рік назад вантажний причіп «EGEDI». Буксирував причіп на автомобілі «MercedesSprinter» мешканець Іршавського району.

 

 Водій був щиро здивований повідомленням інспекторів ДАІ, що його причіп рахується в угоні, адже він його купив рік назад і проблем з правоохоронцями не мав. Та виїжджаючи за межі Закарпатської області та проїжджаючи пост ДПС ДАІ, водій змушений був відмовитися від подальшої поїздки. Причіп поміщено на штрафмайданчик.

 

 Як прокоментував ситуацію інспектор відділу ДПС УДАІ УМВС Ярослав Мешко, такі випадки не рідкість. Чоловік купив причеп за дорученням та не звернувся до підрозділу ДАІ, а отже не мав змоги знати яка «історія» у цього причепа. Звісно, остаточні висновки зробить слідство, але ситуація для водія неприємна. Тут можна порадити лише одне: аби не потрапити у схожу ситуацію, при купівлі авто обов’язково звертайтеся до Державтоінспекції».

 

 

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *