На Закарпатті за минулий тиждень виявили 68 крадіжок електроенергії

lichylnykyПАТ “Закарпаттяобленерго” інформує, що за період з 24 по 30 жовтня поточного року працівниками Товариства виявлено 68 фактів крадіжок електричної енергії.

Зокрема, було складено 54 Акти про порушення Правил серед населення та 14 Актів – в юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж минулого тижня було виявлено у Тячівському та Міжгірському районах (по 17 та 7 порушень відповідно). При цьому, найчастіше незаконно споживали електроенергію шляхом пошкодження та зриву пломб на засобі обліку, а також втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у 8-ми районах, з яких найбільше у Перечинському та Ужгородському районах (по 3 порушення відповідно). При цьому, найпопулярнішим порушенням (у 8-ми випадках) залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 273,08 тис. грн., із яких:

– побут – 185,52 тис. грн.;

– юридичний сектор – 87,56 тис. грн.

Прес-служба ПАТ “Закарпаттяобленерго”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *