Мукачівець застав у своїй квартирі двох злодіїв

Повідомлення про скоєння крадіжки надійшло на лінію «102» близько 11.30. Телефонував власник квартири, який помітив злодіїв у своєму помешканні та намагався втримати їх на місці злочину. Наряди поліцейських охорони та патрульної поліції оперативно прибули на місце події, інформує Управління поліції охорони в Закарпатській області.
Зловмисники намагалися уникнути покарання та «накивати п’ятами». Одному зловмиснику це вдалося, іншого – затримали «гарячим слідом» поліцейські. Під час поверхового огляду в затриманого вилучили крадені в чужій квартирі речі: золотий ланцюжок з кулоном та золотий годинник.
Працівники слідчо-оперативної групи Мукачівського відділу поліції, які теж прибули на місце події, встановили особу затриманого – ним виявився 40-річний житель Львівщини. Завдяки оперативній та злагодженій роботі правоохоронців «домушник» знаходиться у поліції. Наразі поліцейські встановлюють особу та місцезнаходження його спільника.
За даним фактом тривають слідчі дії. У діях львів’янина вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка з проникненням.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *