Міліція “накрила” наркопритон в Берегові

марихуанаВ ніч з понеділка на вівторок працівниками карного розшуку Берегівської міліції було «накрито» наркопритон, який знаходився в одному із приватних будинків міста Берегово.

Біля першої години ночі, до чергової частини Берегівського районного відділу міліції надійшов дзвінок від чоловіка, який не представився, він скаржився що йому дошкуляє гучна музика, яка лунає з сусіднього будинку.

На дзвінок одразу відреагували, на місце зазначене «анонімом» виїхав наряд міліції. Двері відчинила власниця будинку, тридцятирічна мати чотирьох малолітніх дітей Сільвія. Одразу було зрозуміло, що жінка вдома не одна, у неї гості, з приміщення будинку лунали чоловічі голоси і у повітрі відчувався сторонній запах, з яким досвідченні правоохоронці вже були знайомі при знешкодженні інших місць вживання наркотиків.

У помешканні знаходилися двоє раніше судимих чоловіків Василь та Павло, обидва вони перебували у стані наркотично сп’яніння. На столі, перед ними, знаходився саморобний виготовлений із пластикової пляшки пристрій для вживання марихуани, в горловині вказаного пристрою, який в народі називають «бульбулятор», знаходилися обгорілі залишки речовини зовні та за запахом схожої на наркотичну речовину марихуану.

Наразі вилучені в ході огляду місця події «бульбулятор» та речовина рослинного походження направленні до Закарпатського обласного науково-дослідного центру для проведення відповідних експертиз.

Берегівський РВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *