Лісова мафія Закарпаття буде ліквідована, у держави не здригнеться рука

Про це у своєму телеграм-каналі пише Павло Федака – https://t.me/P_Fedaka/331

❗️Лісова мафія Закарпаття буде знищена.

❗️Свідомо не коментував діяльність на Закарпатті тичасової слідчої комісії Верховної Ради України «Нацресурс». 

❗️Дав змогу висловитися всім незадоволеним, вихлюпнути свою ненависть і злобу на нардепів та бійців ДРБ «Сонечко» ГУР МО України, що здійснюють фізичну охорону членів ТСК.

❗️Думаю, що всі зацікавлені особи зрозуміли – порішати не вдасться. Знаю, що власник бази «Грінвуд-2006» Помпель намагався вийти на голову ТСК Миколу Тищенка через секретаря Ужгородської міськради Арсена Мелкумяна, але невдало. Не буду переказувати, яке слово з трьох букв передали для любителя державного лісу «на шару».

❗️Якщо хтось не зрозумів, то пояснюю. 

❗️В Україні війна з російськими окупантами. Ми успішно нищимо ворога. Але в цей час знаходяться тилові гниди, які вважають за можливе наживатися за рахунок національних ресурсів, зокрема деревини. 

❗️Цього більше не буде.

❗️Всі кошти від лісогосподарської діяльності будуть йти у бюджет держави, а не ділків, що прикормили окремих столичних високопосадовців.

❗️Неправильно, коли голова обласної військової адміністрації не може вплинути на призначення директора лісгоспу, а все вирішує у Києві болоховець, ясно, що не за красиві очі.

❗️Україна отримує у вигляді кредитів зброї на десятків мільярдів доларів і нам за неї треба буде розраховуватися. ❗️Лісом, пшеницею іншими природними ресурсами.

❗️Так, це гірка правда. Але це значно дешевше ніж платити тисячами кращих синів держави, не маючи змоги самостійно забезпечити їх сучасними видами зброї.

❗️Так, ми будемо вимушені торгувати лісом за кордон, дозволити іноземним компаніям заготовляти деревину в Україні, але це значно дешевше ніж кормити мародерів у лісовій галузі. 

❗️Тому ще раз наголошую – вся лісова мафія Закарпаття ( Рахівська, Тячівська, в тому числі) буде ліквідована.

❗️У держави на цей раз не здригнеться рука. Бійці «Сонечка» без вагань виконають винесений вирок.

https://

 

 

1 comment

юрій неживий says:

дай Боже – Колє Котлєтє – махвію з’їсти..впевнений що радше з’їдять його..що їм Котлєта..коли вони навіть після лисого Москаля навіть непропоносили..

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *