Керівник ОП дав відмашку на політичну “зачистку” екс-голови закарпатських “Слуг”

Керівник ОП Андрій Єрмак дав публічну  відмашку на політичну «зачистку» власного кума – нардепа Миколи Тищенка, заявивши, що  правоохоронним органам треба  реагувати на дії Тищенка.

Проблема в тому, що Микола є лише одним з кількох десятків «космонавтів» у Верховній Раді, обраних цілком в легітимний спосіб.

Політичну відповідальність за таких осіб має нести партія яка їх делегувала у парламент.

Симптоматично, що люди на високих посадах, які ще недавно робили селфі з «бультерʼєром» президента, зачищають фоточки у соцмережах.

Ба, навіть на повному серйозі обговорюють готовність сміттєвих баків для зустрічі Миколи в Ужгородському котлі.

Для мене пан Микола був джерелом доброго настрою,  «доктором» який ставить діагноз чиновникам найвищого рангу.  Я щиро реготав коли він ніс різну «ахінею» в Ужгородському аеропорту, а голова облради, генерал-майор, екс-очільник ДКР хлопав при цьому в ладоші.

Коли Тищенка призначили в березні 2021 року керувати закарпатським осередком «Слуг народу» я задав про нього запитання адвокату пана Миколи по справам буремних 90-х  – доктору юридичних наук В.В. Бедь.

Останній не захотів спілкуватися на цю тематику, а одразу відіслав мене до свого навчального посібника з дисципліни “Юридична психологія», а точніше до розділу, що стосувався психології організованої злочинності.

Саме в закапелку мозку нардепа, який сформувався в 90-х слід шукати причини політичного фіаско 2024 року. Біля себе треба тримати людей які можуть відверто вказати на помилкові напрямки діяльності, а не  підтакують різним навіженим ідеям та поступкам.

Я пишу про людину з котрою ні разу в житті не розмовляв, не вітався, не мав можливості у реальному житті оцінити його розумові та ділові якості, можливо, варто було зробити перелік усіх причетних, які грілися в ореолі слави Миколи Тищенка. Це занадто довга і нудна для мене справа)))
Пише в своєму телеграмі Павло Федака – https://t.me/P_Fedaka/603

/

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *