Іван Чубирко відреагував на провокацію Балоги

Чубірка

Свою відповідь на звинувачення нардепа  Балоги у підпалі авто агітатора, депутат Мукачівської міської ради Іван Чубирко дав у формі запитань.

“Не знаю з яких причин – від дефіциту фантазії і тем для піару чи якогось сезонного загострення, нардеп В.Балога і його вірнопіддані ЗМІ зчинили політичний галас по факту пожежі автомобіля одного з жителів Мукачева. Невідомо також з якого дива приплели до цієї історії мене. Не скажу, що дуже здивувався. Бо це не перший випадок поливання мене брудом з боку цих не шановних діячів. Чи потребує якихось особливих коментарів ця дешева клоунада? Думаю навряд. Хоча фірмовий балогівський цинізм і традиційне бажання мати всіх за дурнів, буквально змушують висловити декілька слів.

І так, перше. Чи є у когось сумніви, що якби потерпілий хлопчина не фігурував у спланованій провокації на останніх довиборах до обласної ради, то його спалена машина і опіки зацікавили б В.Балогу? Чи проливав би він крокодилячі сльози і писав депутатські запити? Відповідь – ні! Тому що все, що не приносить виручку або не може бути використане проти опонентів, Балогу не цікавить. До лампочки йому усі спалені машини простих мукачівців як до, так і після цього інциденту! Зрештою, як і всі виборці з їхніми проблемами. Переконаний у цьому на сто відсотків.

Друге. Безапеляційна і бездоказова заява Балоги, що це “використання бандитських методів для боротьби з політичними опонентами” відразу нагадує про народну мудрість – “кожен судить по собі”. Недарма ж, як показує весь попередній досвід, реальні підпали авто, фізичне побиття і нищення майна завжди чомусь спіткали саме опонентів мукачівського клану. Гадаєте випадково?

І нарешті щоб додати хоч якогось креативу цій убогій комедії, пропоную пану Балозі разом зі мною публічно, у прямому ефірі його “М-Студіо” пройти тест на детекторі брехні. Там я з задоволенням відповім на всі вигадки та наклепи, які тиражуються в окремих ЗМІ. Зі свого ж боку попрошу Віктора Івановича теж відповісти хоча б на декілька запитань:

– Чи має він або його соратники якесь відношення до вкидання і вибуху бойової гранати у двір мого будинку в Мукачеві по вул Пархоменко 26.. навесні 2004 року?

– Чи має він якесь відношення до спалення восени 2004 року двох автомобілів, які належали мені та моєму брату?

– Чи має він або його соратники якесь відношення до жорстокого побиття невідомими бандитами у грудні 2004 року його політичного опонента – колишнього депутата і керуючого справами Мукачівської міської ради Ю.Малешка? –

– Чи має він відношення до підриву взрив пакету у 1997 році біля вікна свого будинку перед виборами міського голови м. Мукачева?

– Чи має відношення він, або члени його команди до провокації і начебто підпалу автомобіля Сузукі, який належить дружині одного з ” агітаторів” його сина на довиборах до обласної ради 2013 року?

– Чи правда що за фальсифікацією. волевиявлення у 2013 році на ” ромській” дільниці стоїть особисто Балога В. І, та його рідні.

– Чи правда що на виборах міського голови Мукачева у 2003 році щоб не було можливості перерахувати голоси за рішенням суду, особисто Балога В. І. у дворі Мукачівського міськвиконкому в присутності начальника міліції та народного депутата Іванча та інших спалював бюлетені?

– Чи не володіє він інформацією про бутафорний підпал у 2003 році автомобіля “Мерседес”, який за 100 гривень орендувала у “Барви” мукачівська мерія? І чи не він разом з “Нашою Україною” та Ющенком використали цю схожу за почерком провокацію для істерики про “політичних опонентів?

Як на мене, це далеко не найскладніші запитання, якщо взяти до уваги сюжети понад тридцяти гучних кримінальних справ, де фігурував весь мукачівський клан на чолі зі своїм лідером. Тому, перед тим, як звинувачувати когось у “багатому кримінальному минулому”, подивіться пане Балого у дзеркало…”.

 

1 comment

777 says:

Молодець, Ваня, так його Балегу й треба мочити. Ні на одне із питань упевнений Балога не відповість. І не лиш за то, що нічого відповісти, а й за те, що розуму у його макітрі замало, щоб навіть висловити свої брехливі тези. Без шпаргалок він не уміє. А тут би рпийшлося у прямому ефірі….. Так йому неуку придуркуватому. Тримайся , Ваня !!!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *