Ірина Галай допомогла закарпатським атовцям взяти призове місце на благодійній регаті в Києві (фото)

3 червня на річковому вокзалі в Києві ГО”Українська асоціація інвалідів АТО” (голова Сергій Тріскач) разом з Київським міським крейсерським яхт-клубом було проведено благодійну “Вітрильно – спортивну регату”.
Змагання відбувалися серед представників різних батальйонів ЗСУ та добровольчих формувань за участю ветеранів, інвалідів та учасників бойових дій.

На початку заходу присутні вшанували пам’ять загиблих героїв АТО. На їх честь було спущено вінок по річці Дніпру. Почесну місію виконали ветеран АТО з Ужгорода В’ячеслав Харченко та представник КМДА.

Приємно,що підтримати закарпатську команду прийшла перша українка, яка піднялася на Еверест Ірина Галай. Завдяки її зусиллям наша команда виборола третє місце, а перемогли у своєму класі хлопці з Правого Сектору.

В рамках благодійної регати “Вітрила волі та єдності” за участі ветеранів АТО, мене нагородили відзнакою “Патріот України” ! Звичайно, хотілось би, щоб в нашій країні, такі слова, як “війна” та “ато” взагалі не звучали, але вони є, тому велика подяка цим, справжнім героям, які борються за цілісність і свободу!!! Слава Україні!, – зазначила на своїй сторінці у мережі Фейсбук Ірина Галай.

Щира шана і подяка організаторам цього чудового благодійного заходу!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *