Як Віктор Щадей писав заяву на звільнення з посади очільника Ужгородської міськради (відео)

Віктор Щадей небезпечний у керівному кріслі волюнтаристськими діями, які межують з екстремізмом, недарма він у молодості любив позувати на світлинах зі зброєю в руках. Особливо, якщо за спиною відчувається підтримка «татка» (раніше був Віктор Балога, а зараз на цю роль претендують голова Закарпатської ОДА Олексій Петров та нардеп Роберт Горват).

Насолоджуючись владою Щадей, часом, втрачає відчуття реальності і створює ситуації на межі здорового глузду. У часи очільництва Ужгородом в 2014 році, відчувши себе на гребені хвилі, Віктор Щадей думав, що йому можна все. Чого лише варте проведення вночі виконкому Ужгородської міськради на якому без будь яких пояснень зняли керівників цілого ряду підприємств, а виконувати спірне рішення були послані молодики з електрошокерами. Правда, у цьому випадку найшла коса на камінь і роботяги з ЖРЕРів гнали щадеївську шоблу за допомогою лопат і віників, а Щадей з переляку був змушений написати заяву на звільнення з посади голови міста.  

Тоді ж Віктор змінив імідж, зараз 39 літній «підліток» перетворився з лідера певної частини молоді у фетиш екзальтованих бабусь, які моляться на нього, як свого часу на Льоню Космоса (Леоніда Черновецького), пам’ятаєте улюблену фразу останнього: «мои бабушки». 

Про політичну безпринципність ЗЕ -Щадея свідчить чимало фактів, кидання яйцями у міського голову Віктора Погорєлова, а потім палка дружба з ним і посада секретаря міськради наступної каденції Погорєлова, а далі «зрада» Погорєлова і організація відставки останнього. Опонування Роберту Горвату на виборах до Верховної Ради  2014 року і повна його підтримка у 2019. До речі,  після написання заяви про звільнення з посади в.о. міського голови Ужгорода у серпні 2014 року Щадей у листопаді 2014 голосує за призначення на цю ж посаду Богдана Андріїва.

 Ці політичні кульбіти ВІктора продовжуватимуться і надалі, хай Горват і Петров себе не тішать видумками якихось хитромудрих схем по контролю непостійного Щадея, але ужгородців ці панове позбавили у другому виборів міського голови можливості вибору достойного кандидата.

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *